Agenda Cambridge School

Matrícula Oberta per Estudiar Anglès a Figueres

Agenda Cambridge School

Agenda

"EL QUE DEMOSTRA EL NIVELL D’ANGLÈS SÓN ELS CERTIFICATS"

Quatre alumnes amb àmplia experiència al Cambridge School expliquen la importància d’aprendre anglès en una de les escoles referents.

Per la teva experiència, penses que com més aviat comencin els nens i nenes a estudiar anglès és millor?

ALBERT ALEGRÍ: Sí, l’explosió lingüística es produeix en els primers anys de vida (4,5 i 6) i és important aprofitar-ho. Ho he estudiat a la meva carrera.

Per la teva experiència, penses que com més aviat comencin els nens i nenes a estudiar anglès és millor?

NAYLA PAGÉS: Quan estudies secundària i batxillerat l’anglès és una assignatura que no t’has de preocupar. Llavors, si parlem de la universitat, no et podràs treure cap carrera sense tenir un títol d’anglès. Per tant, el considero bàsic.
JORDI BOSCH: En el món laboral també és molt important, i més ara tal com està la situació econòmica del nostre país. Les empreses necessiten exportar o anar a treballar a l’estranger, i l’anglès, avui en dia, és l’idioma oficial a arreu del món.

Qui va triar estudiar anglès a Cambridge School de Figueres, tu o els teus pares? Per què?

JOSEP GARRE: Els meus pares, quan jo tenia tres anys, perquè era i és la millor acadèmia d’anglès que pots trobar a la ciutat de Figueres.

La recomanaries?

ALBERT ALEGRÍ Els meus pares, quan jo tenia tres anys, perquè era i és la millor acadèmia d’anglès que pots trobar a la ciutat de Figueres.
Anglés a la costa brava

Per quin motiu ara has tornat a Cambridge School després d’estudiar-hi quan eres més jove?

ALBERT ALEGRÍ: Vaig notar que tot i estudiar una carrera de llengües, em convenia seguir amb algunes classes d’anglès per no perdre el nivell i per seguir traient-me més certificats. Al cap i a la fi, el que demostra el teu nivell són els certificats.

Cambridge School

Tant per la Universitat com per el món laboral és
millor aprendre’l des de nens.

Matrícula Oberta per Estudiar Anglès a Figueres