QUÈ SÓN ELS EXÀMENS DE LA UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE I PER A QUÈ SERVEIXEN?

QUÈ SÓN ELS EXÀMENS DE LA UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE I PER A QUÈ SERVEIXEN?

Més de 1.5 bilió de persones parla anglès actualment, és per aquesta raó que l’anglès és la llengua més important per comunicar-se arreu del món.
En el nostre país els exàmens de la Universitat de Cambridge són reconeguts per entrar a moltes universitat, públiques i privades, per fer masters, post-graus i per aconseguir un lloc de treball a les millors empreses nacionals i internacionals.
Més d’un 50% dels empleats a tots els sectors, han de passar una entrevista en anglès. La majoria dels governs d’arreu del món reconeixen aquests exàmens per estudiar a les seves universitats, empreses i fins i tot per immigració.

Els exàmens de Cambridge estan encarats a assolir els nivells del Marc Comú Europeu de Referència (CEFR).

Preparar-se per aquests exàmens és una manera de progressar en l’aprenentatge de l’anglès, agafar confiança i tenir un objectiu el que complir ( també pel professorat).

Consten d’una part on es valora l’expressió escrita, la gramàtica, la comprensió lectora, auditiva i expressió oral.

Són exàmens complexes que necessiten, no només tenir el nivell, sinó que també preparar-se específicament per aquests exàmens.

Són exàmens que no caduquen.

A Cambridge School fa més de 35 anys que preparem als nostres alumnes amb un percentatge d’aprovats excepcional de més de un 95% a totes les convocatòries, arribant a assolir un 100% d’aprovats a la convocatòria de juny del 2019.

Els exàmens tenen lloc a les nostres aules, això fa que els nostres alumnes tinguin més confiança i seguretat. També podem organitzar més convocatòries.

Fa 31 anys que vam obrir l’escola sent la primera a les comarques Gironines en ensenyar anglès a nens a  partir dels 3 anys, cosa que ha fet que els resultats obtinguts en l’aprenentatge de la llengua siguin espectaculars quan es comença de ben petits.

En els últims anys, malgrat els problemes amb la covid, hem avançat gaire bé 2 cursos per poder presentar als nostres alumnes als diferents nivells, aconseguint moltes vegades un nivell més elevat del que s’examinaven.

Comencem a preparar als grups que faran l’examen el juny a partir del mes de setembre només començar el curs escolar  i els petits també fan els exàmens corresponents

(mirar apartat Exàmens Steps) d’aquesta manera és molt més fàcil està preparats pels exàmens realment importants, com són el KET, PET, First i Advanced.

Més Informació

Ubicació escola

EXÀMENS DE LA UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE